9 Haziran 2011 Perşembe

ACI...

Bandırma Devlet Hastanesin'de başlayan yolculuğumuz 08.06.2011 tarihi saat 23:50'de yine aynı hastanede sona ermiştir.

Hoşçakal meleğim,yolun açık olsun...seni çok seviyorum...

7 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Sevgili Özlem. Acını tüm kalbimle paylaşıyorum. Kanatsız meleğimiz huzur içinde uyusun. Sana sabırlar diliyorum. Verdiğin büyük ve onurlu savaş için ne desem az. Başka acılar yaşamaman dileği ile kucaklıyorum, kardeşim.

timur dedi ki...

Çok üzüldüm Özlem hanım...
Acınızı paylaşıyorum.
Keşke yapabileceğimiz bir şey olsaydı.
Sizin sevgi ve ilginizle direnebileceği kadar direndi, yaşama tutundu.
İzninizle blogta duyurdum kaybımızı.
Sevgi ve saygılarımla
Timur Ugan

Çiğdem Atabey dedi ki...

Özlemciğim, güzel yürekli arkadaşım benim.. Anneciğin ve sen aylardır birbirinize yaslanarak ne güzel yol aldınız. Yolculuğunuza ucundan kıyısından şahit olan biri olarak ikinizin de azmine, dirayetine ve senin sonsuz ilgi, sevgi ve şefkatine hayran kaldığımı söylemek isterim. Anneciğinin yolu ışık dolu olsun, ki öyle olduğunu biliyorum.

gece konuştuktan sonra hissettiğimi bir kez daha paylaşmak istiyorum seninle: "sen harika bir evlatsın. seninle gurur duyuyorum ve seni çok seviyorum güzel kızım benim."

kucaklıyorum...

tuba dedi ki...

Ben bu romanı sondan başa doğru okudum.. çok yeni keşfetmiştim çünkü. Allah mekanını cennet etsin. Size de sabırlar versin. İstanbul' da kendini size dost bilen biri var. Ne zaman isterseniz kapım, kalbim size açık.
sevgiler.. tuba
colyagmur@hotmail.com

Sertaç Kişin dedi ki...

Annenizin güzel yüreği dursa da anısı bir çok yürekte yaşayacak,birlikte verdiğiniz onurlu örnek mücadele ışığımız oldu,başınız sağ olsun.

Siyahklavye dedi ki...

Örnek alınası güzel insanı kaybettik demek.... Yüreğim şu an acı ile doldu. Tüm iyilikleri ile birlikte kanatsız meleğimiz uçtu gitti. Huzur içinde uyusun. O yattıkça Allah size sabır ve açtığı yolda yürüme gücü versin. Bir meleğin evladı da aynı güzel amaçlar için savaşacaktır. Hep yanınızdayız.

Baturhan tabey dedi ki...

Sevgili Gölgecik, kalbim seninle..